Къщата, в която съквартирантите ще готвят в казан. Снимка: Булфото

В тазгодишния Big Brother ще бъде сериозно застъпена темата за селото.

"Знаете, че има много фолклор, свързан със селото, дали ни напуска, дори когато сме в чужбина. Темата обаче е много интересна и ще има заигравки", призна продуцентът Нико Тупарев в ефира на Нова тв.

"Тази година ще заложим на по-успели личности, които имат богат житейски опит, пътували са много, имат финансова независимост", допълни водещият Ники Кънчев.

Още по темата

Според Тупарев в част от сезона ще лъснат и какви предрасъдъци имат зрителите. Като за пример той посочи, че в къщата ще влязат "претатуирани хора" и щяло да се види дали "по татуровките ще ги посрещнем и по ума - изпратим".

Шоуто щяло да покаже границата на морала, който е строго индивидуален.

"Ще покажем много силни истории, със загубени близки, с борба срещу болести като рака. Но това са само визитки, които да ги дообогатят. Важно е какво ще направят в къщата, как ще "играят" в сериала. В него ще влязат арогантно-заможни хора, но те трябва да разберат, че в шоуто всички са равни", допълни още Тупарев.

Той допълни, че хората са зрелищни, секси, но зад опаковката се крият интересни личности.

"Съквартирантите ще участват в реалити шоуто заради тръпката, а не защото имат нужда от пари", коментира Ники Кънчев.

В тазгодишния сезон са заложени и бомби, които могат да избухнат в насока мъжки конфликти и любов. Big Brother стартира тази вечер, а в даден момент шоуто ще прелее във ВИП издание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase